ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Videochat de acasa

Te-ai gandit vreodata sa faci videochat de acasa, dar nu stii cum ar functiona? Ei bine, asemenea tie, s-au intrebat multe alte femei. Acum este un moment la fel de bun ca oricare altul sa faci un exercitiu de imaginatie. Ce inseamna mai precis sa faci videochat de acasa?

Cadrul

La fel ca la orice alt job, a fi model de videochat de acasa presupune sa fii dedicata si serioasa, cu siguranta. Conditiile de angajare nu se schimba nici ele. ChatUp colaboreaza doar cu persoane majore care au cunostinte de limba engleza si totul se desfasoara intr-un cadru legal. Aceste lucruri se aplica atat la un studio, cat si acasa.

Desigur, poate ca te intereseaza cum anume iti poti desfasura munca de acasa, in conditiile in care nu ai cum sa dispui de aceeasi dotare ca la studio. Suntem alaturi de tine! Trebuie sa stii ca suntem dispusi sa te ajutam, sa iti oferim toate conditiile pentru ca tu sa ne fii alaturi de asemenea, parte din echipa fetelor dedicate muncii de model de videochat.

Asadar, iti punem la dispozitie in primul rand, o echipa bine organizata de specialisti gata oricand sa te ajute. Vei avea parte de un trainer online dedicat si support tehnic non-stop. In plus, vei beneficia de acces la cursuri video de training online, o sedinta photo profesionala si multe alte bonusuri!

Desigur ca in aceasta ecuatie, avand in vedere ca trebuie sa iti gasesti un loc prilenic unde vei instala la tine acasa intregul echipament, trebuie sa fii sigura pe tine si pe ceea ce faci. Bineinteles ca trainerul tau iti va sta la dispozitie cu toate raspunsurile la intrebarile pe care ai putea sa le ai. Totodata, el este un ghid pentru buna desfasurare a lucrurilor si a colaborarii intre tine si ChatUp.

Beneficii cand lucrezi de acasa

Iti oferim flexibilitatea orelor de munca, plata banilor la la fiecare perioada. Ai posibilitatea de a castiga bani in plus daca ne recomanzi si altor fete ce se vor angaja.

Beneficiul major va fi pentru tine, daca esti din provincie spre exemplu, este drumul catre un studio din oras. Salvezi banii de drum sau pur si simplu investesti acest timp in altceva sau, de nu, chiar in orele de munca de acasa, fiind un model dedicat 100%.

Ne dorim sa avem o colaborare foarte buna indiferent de modul in care aceasta se concretizeaza. Te asteptam cu bratele deschise, suntem deschisi la idei noi, suntem mereu in cautare de modele indraznete si poate ca si tu te numeri printre acestea.

Asadar, scrie-ne un mesaj in fereastra din dreapta si programeaza un interviu online cu ChatUp! Te asteptam in echipa noastra!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc