ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Videochat de acasa sau de la studio?

Odata ce decizi ca vrei sa devii model videochat, urmatoare intrebare este „Ce studio aleg?”. Asa cum bine stii, poti face videochat si din confortul casei tale. Este mai convenabil asa? Oare ti s-ar potrivi? Te-ai adapta mai bine la un program flexibil de acasa? Daca raspunsul tau la aceste intrebari este „da”, ChatUp este exact ceea ce ai nevoie. Haide sa exploram impreuna diferentele dintre o colaborare incheiata cu un studio de videochat fizic si conceptul de videochat de acasa.

Majoritatea oamenilor lucreaza de acasa in aceasta perioada

2020 a schimbat structura locurilor de munca, si foarte multi oameni au ales sau au fost nevoiti sa faca tranzitul spre munca de acasa. In esenta, in unele sectoare de munca este mult mai convenabil asa. Industria videochat-ului se incadreaza in aceasta categorie. Mult mai comod, evitand traficul, din ce in ce mai multi oameni se bucura de beneficiile lucrului de acasa. Modelele ChatUp au un program flexibil, se pot bucura de mai mult timp petrecut cu familia sau prietenii si se pot ocupa si de dezvoltare personala sau cultivarea unui nou hobby.

Viitor imprevizibil

Stirile ne prezinta deseori un scenariu posibil, acela de a reintra in starea de urgenta. In acest caz, studio-urile fizice de videochat isi vor limita activitatea, in sensul ca va fi limitat numarul de persoane prezente in studio in acelasi timp. In cazul ipotetic in care se vor lua aceste masuri drastice de siguranta, modelele care fac videochat de acasa nu vor experimenta nicio schimbare negativa. Ele vor avea oportunitatea sa se bazeze pe acelasi job stabil si foarte profitabil, exact ca pana in acel moment. Mai mult decat atat, modelele ChatUP s-au bucurat de incasari mult mai mari in timpul pandemiei, deoarece contactul social a fost limitat, iar oamenii izolati simteau din ce in ce mai multa nevoie de socializare.

Atmosfera exact asa cum vrei tu!

Pentru ca poti lucra in siguranta de acasa, tu decizi cum va arata camera ta. Iti vei putea permite sa iti decorezi spatiul exact asa cum iti doresti. Poti cumpara fotolii si covorase pufoase, luminite roz, lumanari, un difuzor de aromaterapie sau orice alt accesoriu de design interior care sa iti ofere o senzatie de confort in timpul orelor online, sau chiar si offline! Mai mult decat atat, se spune ca o atmosfera relaxanta creste nivelul de productivitate. Mai multe incasari pentru tine!

Munca de acasa este din ce in ce mai populara. Da, ai putea sa lucrezi pentru o multinationala si sa castigi un salariu mediocru, sau ai putea da start-ul unei cariere in videochat-ul de acasa. Astfel, vei castiga de 3 sau de 4 ori mai mult. Alegerea sta in mainile tale.

Noi te asteptam cu drag la un interviu online. Suna-ne la numarul de telefon: 0768100554!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc