ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Videochat de acasa pareri

Daca te-a interesat vreodata subiectul „videochat de acasa pareri”, insa nu ai gasit niciodata ceva concludent online, ChatUP iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea. Modelele de videochat par sa aiba o viata foarte simpla si sa castige foarte multi bani, cel putin asta deduci din reclamele de pe Facebook. Ce se intampla insa in spatele usilor inchise din mini-studio-urile de videochat de acasa pe care si-l decoreaza singura orice model de videochat de acasa?

Videochat de acasa pareri

Este foarte important pentru noi ca tu sa fii informata in momentul in care decizi sa devii model de videochat de acasa. De aceea, am intrebat cateva modele ChatUp cum li se pare experienta de model alaturi de ChatUp. Din fericire, multe dintre ele au fost de acord sa ne raspunda sincer la intrebari.

Care este diferenta intre studio-ul de videochat si videochat de acasa?

„La studio nu castig atat de multi bani. Atunci cand faci videochat de acasa, ai un procent mult mai mare din incasari, si ai mai multa flexibilitate in ceea ce priveste programul. Pentru mine asta e foarte important, pentru ca imi ramane timp si pentru familie, pentru cei mici sau pentru mine. Am nevoie de timp liber pentru a avea grija de aspectul meu fizic, incerc sa imi perfectionez limba engleza si evident, am nevoie de timp liber pentru a cheltui banii pe care ii castig la videochat de acasa. Chiar daca nu am calatorit atat de mult in 2020, am reusit sa ma duc la munte si la mare, cand s-a putut, in conditiile de siguranta impuse de stat”, ne-a raspuns Laura zambind.

De ce ai ales sa faci videochat de acasa?

„E mult mai simplu pentru mine asa. Ma tot batea gandul sa fac videochat, si nu imi dadeam seama daca e mai ok de la studio sau de acasa. Am intrat pe site-ul ChatUP, mi l-a aratat o prietena defapt, si m-am uitat prin oferta lor. Am vazut ca au procente mari, ca pot sa imi aranjez eu camera cum vreau si ca am support constant. Bine, mai sunt si altele, bonusuri, plata la zi aveau intr-un timp si multe concursuri. In plus, faza e ca nu trebuie sa ma misc de acasa, adica nu stau sa iau autobuzul sau metroul, imi ia 5 minute sa ma duc „la munca”. Oricum am masina mea acum si nu mergeam cu bus-ul, dar ca idee, e mult mai comod si nici nu te deranjeaza nimeni.”, ne-a marturisit Roxana.

Ce ti-ai dori sa afle persoanele care cauta online „videochat de acasa pareri”?

„Cred ca e super important sa afle adevarul. Adica, daca alegi sa faci videochat de acasa, asta nu inseamna ca nu trebuie sa muncesti. Tot trebuie sa stai online 8 ore pe zi, sau chiar mai mult, daca poti, in special la inceput. Adevarul este ca daca esti model de videochat de acasa incepator, o sa fii destul de mult in contact cu trainer-ul sau cu tehnicianul IT, care sa te invete ce si cum. In plus, doar pentru ca faci videochat de acasa, asta nu inseamna ca vei castiga $10.000 in primele doua saptamani. Vei ajunge si acolo, insa trebuie sa iti faci o baza de membri fideli si sa intri in top-ul site-urilor din domeniu, ca sa ai vizibilitate si incasari cat mai mari.”, ne-a spus Andreea, model de TOP ChatUp.

Contact pentru interviuri online videochat de acasa ChatUP: 0768100554.

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc