ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Videochat de acasa in 2020 ChatUp

Esti in cautarea unui loc de munca de acasa? Angajatorii sunt din ce in ce mai exigenti in 2020, iar sansele de a semna un contract legal de munca sunt foarte mici. In plus, luna decembrie este luna cu cele mai mici angajari din an. Cea mai buna solutie in acest moment este alegerea unei cariere in domeniul videochat-ului de acasa. De ce? Iti vom explica, pe rand, care sunt motivele pentru care ChatUp este raspunsul tau in luna decembrie.

Independenta financiara

Chiar daca suntem pe ultima suta de metri, anul acesta nu s-a incheiat inca, iar tu inca mai ai timp sa iti indeplinesti visul de a deveni independenta din punct de vedere financiar! Luna decembrie poate fi luna in care duci la bun sfarsit planurile tale. Suna-ne la numarul de telefon 0768100554 si programeaza un interviu online pentru a afla daca esti potrivita pentru job-ul de model online videochat de acasa.

Nu ai nevoie de experienta pentru videochat de acasa

Contrar asteptarilor altor angajatori, pentru a deveni model de videochat de acasa, nu ai nevoie de experienta in domeniu, ci doar de varsta de 18 ani implinita, un aspect fizic placut si cunostinte de limba engleza. Urmatoarea cerinta este echipamentul. Asadar, vei avea nevoie de un calculator sau un laptop si o camera web. Atat. Nu iti vom cere CV-ul si nu iti vom analiza sub lupa profilul de LinkedIn.

„Salariul” de cateva ori mai mare videochat de acasa

Odata ce te hotarasti sa devii model de videochat de acasa, indiferent din ce zona a tarii ai fi, vei semna un contract legal de colaborare in baza caruia vei primi legal incasarile o data la doua saptamani direct in contul tau bancar. Pe langa faptul ca nu ai nevoie de experienta pentru a face videochat de acasa, sumele pe care le vei primi lunar sunt mult mai mari decat un salariu mediu pe economie.

Libertate totala

Din fericire, colaborarea cu un studio de videochat de acasa nu presupune un program fix precum cel traditional, de la 9 la 5 pe care il regasesti in locurile de munca din corporatie. Modelele de videochat de acasa au libertatea de a-si stabili singure programul, acesta este unul mult mai flexibil, si se pot bucura de momentele de liniste alaturi de familie sau de cei dragi oricand isi doresc! In plus, faptul ca lucrezi de acasa iti ofera un confort fizic si mental mult mai mare, comparativ cu un job la un birou la care nu poti intarzia cateva minute, trebuie sa te imbraci office in fiecare zi si sa folosesti un badge de fiecare daca cand intri in cladire.

Asadar, suna-ne chiar acum la numarul de telefon 0768100554 si programeaza un interviu ChatUp! Afla cat de usor este sa devii model de videochat de acasa!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc