ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Videochat de acasa, argumente PRO si CONTRA

In momentul in care o persoana decide sa inceapa o cariera in videochat de acasa, ar trebui sa cantareasca toate argumentele pro si contra cu mare atentie. Acesta este cel mai bun mod de a afla daca decizia pe care urmeaza sa o iei este cea mai buna pentru tine, atat in privinta videochat-ului de acasa, cat si in alte situatii. Haide sa exploram impreuna motivele pentru care ai putea deveni model de videochat de acasa, dar si argumentele impotriva acestei decizii.

Bani, bani, bani

Primul argument PRO de luat in considerare este marimea incasarilor pe care le poti castiga odata ce devii model de videochat de acasa. Alaturi de trainerii cu experienta vei invata tot ce ai nevoie sa stii despre lumea digitala a videochat-ului. In prima luna nu vei reusi sa castigi $7.000, vei avea nevoie de putin timp si munca pana cand iti vei face o baza de membri fideli. In acelasi timp, modelul nostru de top a castigat in a 3-a luna $9.000. Asadar, da, se poate! Daca incasarile sunt motivul principal pentru care iti doresti sa devii model de videochat de acasa, ai ajuns in locul potrivit!

Program flexibil videochat de acasa

Spre diferenta de locurile de munca in care programul este in ture de 12h in sau in intervalul 9-5 in fiecare zi, programul pentru videochat de acasa este mult mai lejer. TU decizi cand poti fi online. Poti opta pentru un program matinal, daca vrei sa te ocupi de alte lucruri spre seara, sau chiar pentru unul de noapte, daca vrei sa pastrezi timpul zilei doar pentru tine. In cazul in care tipul de program este un argument decisiv pentru tine in alegerea unui loc de munca, programul flexibil al videochat-ului de acasa te-ar ajuta sa iti organizezi timpul asa cum iti doresti!

Nu iti place sa stai online

Daca esti tipul de persoana careia nu ii place sa stea la telefon sau sa intretina conversatii lungi online, cu siguranta videochat-ul de acasa nu este pentru tine! Activitatea consta in interactiuni online care iti aduc sume impresionante in conturile bancare. Nu uita ca prima cerinta pentru a deveni model online este sa ai varsta de 18 ani implinita, iar daca ai mai mult decat atat, sansele sunt foarte mari sa iti petreci oricum mult timp pe internet, in special in perioada aceasta. Pornind de la aceasta idee, cu siguranta esti familiarizata si cu limba engleza si o vorbesti la un nivel cel putin conversational, ceea ce te va ajuta enorm in activitatea online.

Ai decis? Noi te invitam la un interviu online: 0768100554

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc