ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Faci bani de acasa pentru o noua casa. Videochat de acasa

Stiai ca poti face bani de acasa pentru a-ti cumpara o noua casa? Modelele de videochat ChatUP au inceput sa isi achizitioneze apartamente in ultimele luni. In acest moment le transforma in studio-uri proprii de videochat de acasa de lux! Ai vrea sa poti castiga si tu mii de euro lunar si sa iti cumperi o casa in mai putin de un an? Continua sa citesti articolul si afla cum poti face si tu asta!

Videochat de acasa, un apartament intr-un an

Stiai ca pretul apartamentelor au inceput sa scada din ce in ce mai mult? In a doua jumatate a lunii Martie 2021 s-a constatat pentru prima data acest lucru de catre experti. De ce se intampla acest fenomen? In ultimul timp, din cauza pandemiei, nu mai exista putere de cumparare. Oamenii pur si simplu nu isi mai permit sa isi cumpere apartamente, in conditiile in care abia acum incep sa se intoarca la job-uri.

Multe femei au devenit modele de videochat de acasa inca de la inceputul pandemiei, iar acum sunt printre singurele persoane care nu numai ca au reusit sa se intretina pe ele si pe familiile lor, insa acum isi cumpara primul apartament cu banii jos! Modelele de videochat de acasa de TOP ChatUp au reusit mult mai mult decat atat! Intre timp, au reusit sa isi cumpere si masini, sa isi ajute familiile in situatii critice si sa puna bani de-o parte pentru un viitor imprevizibil. Ai vrea sa li te alaturi?

Cum faci bani de acasa videochat de acasa

Pentru a te alatura echipei de TOP modele videochat de acasa ChatUP, trebuie sa tii cont de cateva lucruri, si anume sa indeplinesti cateva criterii de selectie:

  • Trebuie sa ai minim 18 ani impliniti.
  • Este important sa ai un aspect fizic placut, ingrijit.
  • Este obligatoriu sa ai aptituni de limba engleza, la nivel ce putin conversational.
  • Trebuie sa ai un PC performant, conexiune stabila la internet si o camera web.

Odata ce ai indeplinit aceste cateva conditii simple pentru a deveni model de videochat de acasa, urmatorii pasi sunt foarte simpli! Vei semna impreuna cu ChatUP un contract de colaborare perfect legal pe care noi il vom inregistra la ANAF.

Trainerii nostri profesionisti si personalul care se ocupa de partea tehnica iti vor explica toate lucrurile pe care ai nevoie sa le stii pentru a te instala, pentru a castiga bani pe masura calitatilor tale si pentru a-ti putea cumpara si tu un apartament intr-un an sau mai putin! Suna la numarul de telefon 0768100554 pentru a programa un interviu!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc