ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Diferenta dintre site-urile Premium si Freemium

Toata lumea se intreaba ce site i se potriveste cel mai bine in acest domeniu. Mai mult decat atat, ce alegem dintre site-urile premium si freemium?

O vom lua sistematic. Pentru un model incepator este recomandat sa inceapa cu site-urile de premium. De ce recomandam asta? Site-urile de premium te vor ajuta sa inveti treptat sa comunici si sa relationezi cu membri. Iti vor oferi experienta si usor, usor te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine. Vei afla ce atitudine trebuie sa adopti online si cum sa creezi o atmosfera fermecatoare intr-un show privat.

In site-urile de premium, partea erotica se desfasoara doar in sectiunea de private, astfel incat in cea de free chat, orice nuditate sau actiuni cu tente erotice sunt total excluse si interzise. In show private orice activitate, fie ca este sub forma de comunicare, fantezie sau are o tenta erotica, ea va fi platita pret per minute. Pot intra in show private unul sau mai multi membri simultan, fiecare platind separat acelasi pret per minute. Acest lucru inseamna mult mai multi bani castigati de tine in acelasi interval. Suna bine, nu-i asa?

Tot ce se desfasoara pe site-urile de premium in show private, se desfasoara in sectiunea de free chat pe site-urile freemium. Sunt mai multe optiuni de a incasa bani pe aceste site-uri, dar este necesar un minim de experienta inainte de a incepe activitatea. Totodata, cunoasterea lor in prealabil te va ajuta foarte mult. Pe un site freemium trebuie sa fii foarte activa si sa stii sa mentii mereu o atmosfera persuasiva. Gandeste-te la el ca la un model de business. Sunt mai multe oportunitati de a castiga bani pe un astfel de site.

Bacsis sau Tip Token

In fiecare secunda a activitatii online, fie ca prestezi un show cu tenta erotica, sau doar mentii camera activa, tu poti primi din partea membrilor bacsis sau tips sub forma de Tip Token. Poti mentine camera activa prin discutii interesante sau activitati si jocuri distractive.


Private Show

Private Show-ul este o experienta unica pe care tu o oferi unui singur membru. Asadar, daca un membru decide sa deschida un Private Show cu tine, un private Exclusive deci, membrul va plati token per minute.


Private Group

Atunci cand mai multi membri decid sa vada show-ul, dar nu in free chat, acestia deschid un Private Group. Aici pretul per minute este mai mic decat in cazul celui Exclusive. In acelasi timp, in Private Group ai posibilitatea de a castiga mai multi bani daca acei membri raman pana la finalul show-ului si ofera tip tokens intre timp.


Offline

Poti castiga bani offline! Site-urile Freemium iti ofera optiunea de a incarca albume foto. Acestea sunt private si pot fi vizualizate doar contra-cost. Pe langa fotografii, poti adauga filmulete cu tine care pot fi deblocate in aceeasi masura. Membri pot vizualiza aceste materiale media, insa nu le pot salva si distribui.

Asadar, diferentele dintre site-urile premium si freemium sunt destul de mari, dar acestea au si cateva puncte comune. Alatura-te echipei ChatUp si impreuna vom afla care dintre optiunile de mai sus ti se potrivesc mai bine. Un model de succes castiga atat pe site-urile Premium, cat si pe cele Freemium.

Suna la numarul de telefon 0768100554 si programeaza un interviu online!

Te asteptam cu drag!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc