ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

De ce sa NU faci videochat de acasa

Atatea reclame si oferte care sa te faca sa alegi videochat-ul de acasa in favoarea celui de la studio! Beneficii, procente mari si confort. Dar daca nu este pentru tine? Ce te face sa crezi ca vei reusi sa castigi la fel de bine ca la un studio profesionist? Iata cateva motive pentru care sa NU faci videochat de acasa:

Nu te poti concentra

Iti este greu sa te concentrezi mai mult de 10 minute intr-o conversatie? Ti se pare greu sa interactionezi cu oamenii online? In cazul acesta, o colaborare cu un studio de videochat nu ti-ar aduce foarte multe beneficii, chiar daca ai lucra de acasa. Intreaga activitate se bazeaza pe interactiunea online cu membri din diferite tari. Din acest motiv, este foarte important sa ai si cunostinte de limba engleza la un nivel conversational.

Iti este greu sa urmezi instructiuni

Esti o fire rebela si nu suporti sa aculti niciun sfat? Aceasta atitudine nu te va ajuta intr-o colaborare cu un studio de videochat. Daca esti un model nou si nu ai experienta, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa urmezi instructiunile trainerului sau al personalului tehnic. Rolul lor este de a te ajuta pe tine sa castigi cele mai mari incasari. Naturaletea si imaginatia ta nu vor fi influentate, insa in anumite circumstante, e important sa iei in considerare recomandarile staff-ului.

Nu esti motivata

Daca pornesti de la inceput cu ideea ca vei sta online 2 ore pe zi si te vei imbogati in cateva zile, din pacate va trebui sa iti daramam bula de vise. Un model fara experienta se va ocupa in primele cateva saptamani cu fidelizarea membrilor si cu inaintarea in chart-urile site-urilor de profil. Acest lucru implica si efort din partea modelului de videochat de acasa, mai exact 7-8 ore pe zi petrecute online. Desi este un subiect controversat, videochat-ul ramane un job ca oricare altul, diferenta fiind remuneratia.

Nu ai echipament

Pentru a putea face videochat de acasa, primul lucru pe care trebuie sa il ai este varsta de 18 ani implinita. Urmatorul lucru este echipamentul: un laptop sau un calculator si o camera web. In cazul in care nu ai inca aceste aparate, ChatUp iti poate recomanda surse de un le poti achizitiona la un pret bun.

In aceasta perioada, videochat-ul de acasa devine din ce in ce mai popular. Daca nu te poti concentra, refuzi sa iei in considerare sfaturile trainerilor profesionisti sau nu esti motivata, inseamna ca videochat-ul de acasa nu este pentru tine.

Daca lucrurile de mai sus ti se par triviale sau le poti face cu usurinta, lasa-ne datele tale de contact aici, iar noi te vom suna in cel mai scurt timp!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc