ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

De ce alegem ChatUP

Aceasta este prima intrebare pe care fiecare persoana o are in minte in secunda in care decide sa incerce acest job si sa devina model de videochat. De ce sa aleg ChatUp?

Ce ne dorim

Astazi, majoritatea dintre noi traim intr-o lume in care nimeni nu are timp. Avem dorinta si speranta ca ceva, cumva, o sa apara si nu o sa ni se vanda iluzii. Speram ca vom avea parte de incurajarea de care avem nevoie. Eu, tu, el, ea, fiecare dintre noi.

De ce avem nevoie

Exista posibilitatea de a avea o viata mai buna si independenta financiara. Nevoile fiecaruia dintre noi sunt valide si au nevoie de atentie. Avem nevoie de acea posibilitate realistica, construita pas cu pas, in interiorul careia sa simtim ca suntem valorificati. Efortul nostru de a ne atinge obiectivul trebuie vazut si sustinut. Visul nostru, impreuna cu nevoia propriului lux la care visam se pot indeplini.

ChatUp iti sustine visul

Noi, cei de la ChatUp, nu putem stii care este visul tau, tocmai de aceea iti apartine. Cu siguranta stim un singur lucru: orice se poate realiza daca iti doresti cu adevarat si daca depui efort in aceasta directie. Tot ce trebuie sa faci este sa ai astazi curajul sa spui : GATA! Eu vreau sa ofer o sansa sperantei si visului meu! ChatUP vrea sa te sustina si sa iti afle visul!

Profesionalism

Alaturi de ChatUp vei beneficia de o echipa pregatita si eficienta care te va indruma cu succes spre performata financiara. Academia de modele ChatUp iti pune la dispozitie un trainer online dedicat si support tehnic non-stop. Mai mult decat atat, TU vei avea parte de o sedinta photo profesionala, o platforma online de cursuri video si procente incepand de la 70%.

Bineinteles, vom semna impreuna un contract de colaborare legal, cu intreaga suma declarata la statul roman.

Ce tine de tine

Nu trebuie decat sa ne dai un share la visul tau. Spune-ne ce planuri ai, ce ti-ai dori sa realizezi in urmatorii ani si cat de sus vrei sa tintesti. Alaturi de noi, vei reusi sa iti indeplinesti visul si sa obtii ceea ce iti doresti: o viata libera si independenta, plina de bucurii si realizari!

Noi avem un motto: Ajuta-ma sa te ajut! Noi chiar vrem sa te ajutam, nu trebuie decat sa ne oferi aceasta sansa.

Asadar, nu ezita! Scrie-ne in fereasta de chat din dreapta si programeaza un interviu online acum!anunt

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc