ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Contract legal videochat si beneficii videochat de acasa

Nu faci performanta singura dintr-o garsoniera la videochat de acasa? Intentiile tale au fost bune, insa ai inceput sa faci videochat de acasa singura sau cu o agentie care nu te sustine foarte mult. In continuare, tu vrei sa castigi mii de euro din videochat de acasa, insa incepi sa iti pierzi motivatia, pentru ca nu vezi rezultate. Ei bine, nu trebuie sa se intample asta! ChatUp pune foarte mult accent pe dezvoltarea online a modelelor de videochat de acasa si isi sustine, invata si motiveaza modelele constant! Videochat-ul de acasa poate parea foarte usor si relaxat, insa trebuie sa tii cont de multe lucruri inainte sa devii model online! In plus, chiar vrei sa continui sa stai intr-o garsoniera tip studio? Meriti mai mult! Descopera cum poti obtine viata la care ai visat pana acum!

Videochat de acasa beneficii

ChatUp este printre putinele studio-uri de videochat de acasa care semneaza contracte legale de colaborare si le inregistreaza la ANAF. Legalitatea este poate cel mai important lucru intr-o colaborare de acest tip. Modelele de acasa ChatUp sunt protejate de ochii curiosi ai romanilor care isi doresc sa le vada live doar pentru ca le cunosc. ChatUp foloseste tehnici prin care niciun device din Romania nu iti poate accesa profilele online sau show-urile live.

Cele mai mari procente videochat la cel mai bun studio de videochat de acasa. Procentele din incasari pentru modelele ChatUp incep de la 70%. Ce se intampla cu restul de 30%? Cu siguranta te-ai intrebat asta. Acei 30% se duc, in mare, inspre salariile personalului tehnic care iti este la dispozitie de fiecare data cand ai nevoie. Acest procent mic merge si spre salariul trainer-ului care te invata tot ce ai nevoie pentru a avea cele mai mari incasari si, asa cum vei descoperi daca vei deveni model de videochat de acasa, catre toate serviciile personalului care te vor ajuta sa intri in top-urile site-urilor de profil si sa ai incasari de mii de euro lunar.

Contract legal colaborare studio videochat de acasa

Asa cum am mentionat mai sus, ChatUp semneaza contracte legale de colaborare cu modelele, pentru ca transparenta si legalitatea sunt 2 dintre cele mai mari prioritati pentru noi. Pentru acest lucru, este absolut obligatoriu sa ai varsta de 18 ani implinita. Mai mult decat atat, pentru a deveni un model de videochat de succes, este important sa ai un nivel cel putin conversational de limba engleza, pentru a putea comunica eficient si avantajos cu membrii din mediul online.

Stii ce se poate intampla daca iti dedici timpul si ambitia unei cariere in domeniul videochat-ului de acasa? Iti poti cumpara un apartament cu banii jos intr-un an. Cum suna asta?

Programeaza un interviu sunand la numarul de telefon 0768100554 si vino si tu in echipa ChatUp! Indiferent din ce colt al tarii esti, si TU poti avea incasari de mii de euro in fiecare luna la videochat de acasa!

 

 

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc