ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Confesiune: fac videochat si sunt fericita!

Din momentul în care Simona a păşit în biroul nostru, am ştiut că vrem neapărat să colaborăm cu ea. O fire pozitivă, deschisă, ambiţioasă. Ne-a spus că îşi doreşte să devină cel mai de succes model din studioul nostru şi să câştige minim 6000 euro/lunar. Acum, după doar 8 luni de colaborare, ea şi-a atins obiectivul. Şi vrea mai mult. Iată povestea ei:

Din momentul în care Simona a păşit în biroul nostru, am ştiut că vrem neapărat să colaborăm cu ea. O fire pozitivă, deschisă, ambiţioasă. Ne-a spus că îşi doreşte să devină cel mai de succes model din studioul nostru şi să câştige minim 6000 euro/lunar. Acum, după doar 8 luni de colaborare, ea şi-a atins obiectivul. Şi vrea mai mult. Iată povestea ei:

Cum ai decis sa devii model online?

Am ştiut dintotdeauna că vreau mai mult decât un loc de muncă normal, în care să lucrez 8 ore/zi, 5 zile/săptămâna. Când prietenele mele îşi căutau un loc de muncă din care să îşi permită o chirie şi strictul necesar, eu visam la vacanţe prin toată lumea si casă fără rate la banca. La insistenţele parintilor mei, mi-am găsit un job dar am fost nefericită întregul an cât am lucrat acolo. Toţi din jurul meu îmi spuneau să fiu recunoscătoare că am un loc de muncă şi să nu mai visez la cai verzi pe pereţi dar eu nu am încetat nici o secundă să cred că se poate mai mult.

De ce să mă mulţumesc cu puţin când eu pot avea tot? De ce să mă complac într-o situaţie care mă face nefericită doar pentru că reprezinta un loc de muncă ‘normal’, ‘tradiţional’?

Ce te-a atras la acest job?

Am început să caut online job-uri în care să câştig peste 2000$/lunar şi am dat peste un anunţ de căutare model de videochat. Când am auzit că pot câştiga peste 2000 dolari din prima lună mi s-a părut de necrezut. Chiar şi 2000 dolari pe lună mi se păreau un vis. Era vorba despre o companie serioasă şi mi-am spus că nu am nimic de pierdut dacă programez un interviu. Nici o secundă nu m-am gandit ce va spune familia mea, ce vor crede oamenii despre mine, doar pentru ca lucrez la un studio. Eu sunt o fată muncitoare şi harnică şi vreau să mă întreţin singură. De ce mi-ar fi ruşine cu asta?

Ce reactie au avut cunostintele tale?

Le-am spus parintilor mei şi iniţial nu au fost incantati. Cu toate astea, eu sunt ambitioasa. Aveam 24 de ani, nu mai trăiam cu ai mei de un an deja, mă întreţineam singură, deşi mai bine spus ‘supravieţuiam’ singură. Nu am cerut ajutorul pentru facturi sau mancare. Le-am explicat ce înseamnă videochatul, câţi bani pot câştiga si faptul ca îmi fac programul cum vreau eu. După multe discuţii, au înţeles că e decizia mea şi mi-au spus într-un final ca îşi doresc tot ce e mai bun pentru mine. Bineînţeles că ar prefera să lucrez altceva, dar îmi respectă decizia şi ştiu că e viaţă mea şi sunt liberă să fac ce vreau. Am avut întotdeauna o relaţie deschisă cu ei, au apreciat că am fost sinceră de la bun început şi nu am încercat să le ascund asta.

De ce ai ales ChatUp?

Cred că am citit despre toate tipurile de colaborare de pentru videochat din Bucureşti până să mă hotărăsc să contactez ChatUP. Toate studiourile se lăudau cu comisioane record şi condiţii de lucru, însă la o cercetare mai în detaliu, ba nu aveau un studio ok, ba nu aveau experienţă, ba nu erau pe platforme mari. Eu ştiam deja că vreau să fac videochat, trebuia doar să găsesc o companie care să mă reprezinte, să îmi ofere condiţiile pe care mi le doream şi banii pe care îi aşteptam.

Asadar, sunt mândră că fac videochat şi nu mi-e ruşine nici o secundă cu asta. De ce să îmi pese de ce cred altii despre mine când eu fac ceea ce îmi place şi duc o viaţă fericită? Le-am reamenajat casă părinţilor mei şi îi ajut în fiecare lună cu bani. Sunt tânăra şi îmi trăiesc viaţa. Şi mi-am făcut şi un cont de economii pentru un apartament. Şi am doar 25 de ani!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc