ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Atitudinea in fata camerei videochat de acasa

Videochat-ul este unul dintre cele mai profitabile domenii online. In 2020, aproape toata populatia globului a fost nevoita sa ramana in casa, iar lumea virtuala a devenit singura optiune pentru interactiune. Incasarile modelelor de videochat de acasa au depasit recorduri anul acesta, si multe modele au castigat destui bani incat sa isi achizitioneze propriile apartamente, masini, sau orice isi doreau. Romania este capitala mondiala a videochat-ului, asa cum bine stii. Gandeste-te cate fete sau femei pe care le cunosti au aceasta profesie. In plus, videochat-ul nu este doar pentru femei, si barbatii fac asta! Modelele de videochat de acasa masculine incep sa aiba incasari din ce in ce mai mari in ultima perioada si sunt aproape de nivelul incasarilor fetelor. Daca iti doresti sa devii model de videochat de acasa, insa nu stii exact cum ai putea face asta, citeste in continuare si afla ce trebuie sa faci mai exact!

Cerinte de baza videochat de acasa

Prima cerinta obligatorie este sa ai varsta de 18 ani implinita. Chiar daca ai 17 ani si 10 luni, te rugam sa mai astepti putin, si abia apoi sa aplici la ChatUp. Studio-ul nostru de videochat de acasa este unul legal, si nu ne vom abate niciodata de la acest standard. Fiecare model semneaza un contract de colaborare legal si beneficiaza de 100% confidentialitate din partea noastra. Corectitudinea ne defineste si ne dorim sa transmitem aceasta valoare si modelelor noastre. De asemenea, daca iti doresti sa devii model de videochat de acasa vei avea nevoie de echipament, adica un calculator, o camera web si internet de mare viteza. Este important sa ai bune cunostiinte de limba engleza si un aspect fizic ingrijit.

Cum te comporti in fata camerei pentru incasari maxime

Pentru a te bucura de cele mai mari incasari la videochat de acasa, iti recomandam sa urmezi sfaturile traineritelor. Scopul lor este sa te ajute sa devii model de top, sa te motiveze si sa te ambitioneze sa iti indeplinesti visul. Un mic sfat din partea ChatUp: comporta-te cu membrii din chat exact cum te-ai comporta in viata reala cu un tip care te atrage. Membrii isi doresc interactiuni reale cu modele care sa ii faca sa se simta bine in pielea lor, care nu ii judeca si care stiu sa intretina o conversatie light in aproape orice domeniu.

Cum devii model videochat de acasa ChatUp

ChatUP iti este alaturi! Vino in echipa noastra si indeplineste-ti orice vis cu ajutorul incasarilor maxime. Modelele de videochat de acasa ChatUp sunt printre cele mai bine rasplatite modele de videochat din Romania! Luna aceasta, modelul de TOP ChatUP a castigat $12.000; insa a fost o luna cam slabuta. Pentru a aplica, suna la numarul de telefon 0768100554 si programeaza un interviu! Abia asteptam sa te avem in echipa noastra!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc