ChatUP

ChatUp face parte din grupul Unicorn Agency, care a câștigat în 2021 Romanian Cam Studio of the Year 🏆

Citește totul despre

Adevarul despre videochat-ul de acasa

Vrei transparenta totala? Vrei sa afli ce se intampla defapt in spatele usilor inchise? ChatUp iti va dezvalui pentru prima data care sunt cerintele pentru videochat-ul de acasa. Dincolo de reclame, dincolo de sentimentul fals de opulenta din prima luna, dincolo de promisiuni ireale, astazi vei afla ce ti se cere dupa interviul de la videochat.

Incepem prin a-ti spune ca sumele pe care le auzi constant in reclamele de pe YouTube se POT castiga, insa e nevoie de multa munca, implicare si ore petrecute online. Nu, in prima luna nu vei castiga $10.000, sub nicio forma. Insa dupa un an sau doi, daca esti destul de motivat sau motivata, vei PUTEA castiga suma aceasta intr-o luna.

Masca jos!

De cele mai multe ori primim intrebarea urmatoare: „Nu vreau sa mi se vada fata, pot sa port o masca online?” Nu, acest lucru nu este permis pe site-urile de profil. Odata ce intri online, va trebui sa ti se vada si fata. De asemenea, pozele de pe contul tau vor fi vizibile pentru membri straini, iar tu vei avea un nume fictiv.

Totodata, Romanii nu vor avea acces la conturile tale, deoarece orice laptop, calculator sau telefon cu IP de Romania va fi blocat pe contul tau. Aceasta este o setare pe care noi o oferim modelelor ChatUp pentru a le asigura confidentialitate.

Asuma-ti!

Esti o persoana asumata? Asuma-ti alegerea de a avea o cariera in videochat! Nu este nicio rusine, nu mai suntem in anii 2000, iar Romania este capitala mondiala a videochat-ului. Poate si vecina ta o face! Te-ai gandit vreodata la asta? Poate o face si nu iti spune din teama de a fi judecata. Daca am comunica mai mult si ne-am informa mai mult, am afla ca lucrurile nu stau chiar cum credeam noi nu demult. A face videochat nu este o rusine, nu inseamna degradare si in niciun caz nu inseamna prostitutie! Daca ai ales sa faci videochat de acasa, inseamna ca ai ales o cariera extrem de profitabila intr-o super industrie care probabil nu va inceta niciodata si care a atins cote maxime de incasari in timpul pandemiei. Asadar, gandeste-te bine daca este alegerea potrivita pentru tine si asuma-ti-o!

Ce mai astepti?

Stii totul acum. Acestea sunt chestiunile pe care nu ti le spune nimeni in reclame, lucrurile pe care le-ai aflat acum de la ChatUp. Noi preferam sa oferim transparenta, claritate, seriozitate si implicare. Asteptam acelasi lucru si de la modelele cu care colaboram.

Suna acum la numarul de telefon 0768100554 si programeaza un interviu!

Te asteptam cu drag!

Înscrie-te la newsletter-ul ChatUp

din culisele chat-ului

Alătură-te comunității

Devino performer online în timp ce lucrezi de acasă!

Apreciez oferta, dar ma mai gandesc